logo

Туризъм, ресторантьорство, хотелиерство

Работник, кухня

Средната нетна месечна заплата в България е
Заплатата на служителя се влияе от няколко фактора, предимно региона, в който работят, продължителността на опита, размера на компанията и др.
Сравнете заплатата си с други хора на същата позиция и в същия регион безплатно и анонимно.
80% от хората печелят:
455 - 1.302 EUR
10% получават по-малко 455 EUR
10% получават повече 1.302 EUR

Заплатите в проучването са изразени в нето.

Въз основа на проучването за заплатите на Zaplatomer.bg, 80% от хората на позиция Работник, кухня в България печелят между 455 EUR и 1.302 EUR месечно нето.

10% от служителите печелят по-малко от 455 EUR и 10% от хората печелят повече от 1.302 EUR.

Анкетата е базирана на данни от служители, изчистени от екстремни и дублирани стойности.

Описание на позицията

  • Подпомагане в приготвянето на хранителни продукти съгласно установени рецепти и стандарти.
  • Поддържане на чистота и организация в кухненската зона, включително миене на съдове, прибори и оборудване.
  • Подкрепа на готвачи и кухненска екип в различни задачи, включително приготвяне на храна и сервиране.
  • Осигуряване на правилно съхранение на хранителни продукти и спазване на ръководствата за безопасност и санитария на хранителните продукти.
  • Подпомагане при управление на запаси чрез проследяване на доставки и уведомяване на ръководители за ниски нива на стока.
  • Помощ при монтиране и демонтиране на кухненските станции преди и след обслужване.
  • Участие в почистването и поддръжката на кухненски уреди и работни зони.
  • Сътрудничество с членове на екипа, за да се осигури ефективна работа на кухнята и навременно обслужване.
  • Следване на всички здравни и безопасни правила, за да се осигури безопасна работна среда.
  • Гъвкавост и готовност да поема допълнителни задачи при нужда, за да подпомогне кухненския екип.

За компании - вземайте уверени решения, когато става въпрос за заплати

Подробният доклад за възнагражденията ще ви помогне да определите справедливи заплати. Винаги ще разполагате с актуални данни за заплатите.

Най-често срещаният кариерен път на служител

Графиката показва как служителите най-често напредват в кариерата си. Кликнете върху името на позицията, за да стигнете до подробности с данните за заплатите.

Позиция Работник, кухня - Туризъм, ресторантьорство, хотелиерство на пазара на труда

В класирането по заплати
позицията заема

620 място

Жени на тази позиция

n/a

Средна възраст на респондентите на тази позиция

n/a

660. място

Крояч, текстил

Текстилна, кожна промишленост, облекло

Salary group 1

427 - 825 EUR

621. място

Берач

Селско стопанство, хранителна промишленост

Salary group 2

620. място

Работник, кухня

Туризъм, ресторантьорство, хотелиерство

Salary group 2

455 - 1.302 EUR

619. място

Машинен оператор

Химическа промишленост

Salary group 2

590 - 1.121 EUR

1. място

Директор, информационни технологии

Висш мениджмънт

Salary group 3

2.034 - 6.521 EUR

Прекалено голям ли е този диапазон на заплатите?

Можете да разберете средната заплата във вашия регион, като попълните кратък въпросник

Сравни заплатата си

Получете подробна информация за заплатите във вашата страна

Заплати от служители
Единичен доклад
1 позиция за година
100,00 BGN*
Достъп за 1 потребител
Идеален за еднократен анализ на конкретна позиция.